Programi za obradu fotografija (ISPROBALI SMO 24 ONLINE FOTO UREĐIVAČA)

PROGRAMI-ZA-OBRADU-FOTOGRAFIJA-moja-digitalna-akademija-jelena-kecman

Da li biste željeli da samostalno i profesionalno uređujete svoje fotografije, a da pri tome ne trošite novac na skupocjene programe za rad? Zanimaju vas besplatni programi za obradu fotografija? Da li gubite živce svaki put kada vaš računar uspori zbog programa za obradu fotografija koji zauzimaju mnogo memorije?

Ako ste se pronašli u ovome, možda mi imamo riješenje za vas…

Programi za obradu fotografija, tačnije 24online foto uređivača, testirani su od strane MDA ekipe i u tekstu koji slijedi vam donosimo kratku recenziju o njima.

Vrhunski programi kao što su Adobe Photoshop, koji se čine nezamjenjivim za fotografe, dizajnere ili čak za ljubitelje popularnog selfija, sve više pronalaze dostojnu zamjenu u besplatnim online programima za fotografije.

Bilo kojim poslom da se bavite, sigurno ćete imati potrebu da se predstavite vizuelno. Prvi utisak o vama vaši klijenti će steći upravo preko vaših fotografija. U ovom tekstu vam donosimo 24online uređivača pomoću kojih će vaše fotografije izgledati profesionalno, bez mnogo truda i bez potrošenog novca. Sa samo nekoliko klikova mišem možete promjeniti potpuno vaše fotografije i napraviti originalne objave za društvene mreže ili profesionalne fotke za vaš web sajt.

Sljedeći uređivači i alati za slike neki su od najpopularnijih, najučinkovitijih i najmoćnijih, a dostupni su besplatno na web-u. Isprobajte ih, zabavite se i složićete se s nama da čak i besplatni programi mogu činiti čudo.

Besplatni programi za obradu fotografija – lista

1. Photopea

Photopea – programi za obradu fotografija

Da li vas zanima kako izgleda besplatni Photoshop?

Upoznajte veličanstveni Photopea online editor!

Ovo je uređivač fotografija koji je napravljen za napredne dizajnere. Odmah ćete primijetiti da je vrlo je sličan Photoshop-u i nudi vam sve što vam je potrebno, ali i mnogo više od toga. Ako ste nekad imali iskustva sa Photoshop-om, u ovom programu snaći ćete se vrlo lako. Photopea je od velike koristi, jer možete uređivati i PSD datoteke ukoliko nemate Photoshop na svom računaru.

Čim otvorite program možete izabrati da li želite raditi novi projekat, preuzeti sliku sa računara ili putem URL-a. Photopea vam nudi bezbroj već određenih formata, pomoću kojih možete raditi kvalitetne fotografije za sve društvene mreže, veliki broj mobilnih uređaja i rezolucija ekrana. Ono što će vas podsjetiti na Photoshop su i lejeri na koje možete primjenjivati razne efekte, kao i držati ih više otvorenih u isto vrijeme.

Uz pomoć velikog broja boja i geometrijskih oblika koje nudi Photopea, logotip kakav ste zamislili moći ćete vrlo lako kreirati. Uklanjanje i kloniranje pojedinih dijelova slike obavljaćete brzo uz pomoć alata ovog uređivača. Za sve one koji ne poznaju engleski jezik, Photopea nudi prevod na mnoge jezike, među kojima je i srpski.

  • programi za obradu fotografija - photopea

2. GIMP Online

GIMP Online – programi za obradu fotografija

GIMP je moćan grafički uređivač i program za obradu fotografija. Poznat je i kao najbolja besplatna alternativa Photoshop-u koja je danas dostupna, te ga koriste mnogi fotografi i grafički dizajneri. Obično morate instalirati aplikaciju da biste ga koristili, ali verzija na rollApp-u omogućuje vam korištenje aplikacije online. Specifično je da ovaj program možete nadograđivati instalacijom različih alata koji su vam potrebni. GIMP je projekat malog broja entuzijasta i nema velik budžet i marketing kao Photoshop, ali je neosporno da nudi mnogo više nego što će prosječnom korisniku biti potrebno.

GIMP Podržava formate kao što su: JPEG, GIF, PNG, TIFF, PSD. Korišćenje ovog programa je nešto teže nego kod drugih foto editora na ovoj listi, ali zbog kvaliteta je vrijedan posvećenosti i truda. Ne postoji ograničenje u veličinama i broju otvorenih fotki. Veliki broj olovaka, linija i kistova omogućiće vam slobodno crtanje. Osim toga, retuširanje i uređivanje slika u ovom programu možete vršiti veoma profesionalno.

GIMP online foto uređivač

3. Pixelz

Pixelz – alati za foto editovanje

Ako se bavite online prodajom sigurno ste se suočili sa problemom da osvjetljenje i postavka fotoaparata utiču da boja vašeg proizvoda izgleda drugačije u web shopu u odnosu na realnost. Netačne boje dovode do toga da vaši proizvodi idu na reklamaciju i da gubite povjerenje vaših klijenata. Ako želite da ubuduće izbjegnete ovakve neugodnosti – Pixelz je program za vas. Ovaj program je specijalizovan za uređivanje slika za web shop i odličan je ako se bavite dizajnom odjeće, obuće i različitih modnih dodataka.

Uz pomoć Pixelz-a lako možete obraditi slike sa istim poravnanjem, proporcijama i obrezivanjem. Manipulisanjem sa velikim izborom boja u Pixelz Colorways-u vidjećete kako bi vaš proizvod izgledao u različitim kombinacijama i pre nego što se proizvede. Pikselz je program koji vam može biti od velike koristi u ranim fazama razvoja vašeg proizvoda, međutim, besplatna verzija ovog programa dostupna je samo u probnom periodu.

programi za obradu fotografija - Pixelz

4. CANVA

Canva – programi za obradu fotografija

Canva je besplatan online program za obradu fotografija i kreiranje objava za print ili web, koji će vam omogućiti da bez prethodnog znanja iz dizajna napravite savršena vizuelna rješenja za vaš biznis. Ovaj program postaje sve više popularan među malim preduzetnicima koji svoj brend žele predstaviti samostalno. Sve što trebate je da se ulogujete u ovaj program pomoću e-maila ili Facebook-a i biće vam dostupno više od 60 000 šablona za rad. Uz Canva šablone lako ćete napraviti interesantne Instagram i Facebook objave i priče, a možete kreirati i vlatiti logo i reklame za vaš proizvod.

Da li su vam potrebni baneri za blog, šabloni za reklame, letke, memorandumi, pozivnice, brošure i vizitkarte?

Sve ćete to bez pomoći dizajnera moći sami izraditi u ovom praktičnom programu. Jednom riječju na bilo koji način da se želite predstaviti, Canva će vam omogućiti da to bude zapaženo. Uz sve to bitno je napomenuti da vam rad u ovom programu neće oduzeti mnogo vremena, jer sve je pregledno i vrlo jednostavno za rad korisnika.

5. FotoJet

FotoJet – programi za uređivanje fotografija

FotoJet je savršen uređivač fotografija za stvaranje foto kolaža i vlastitog jedinstvenog dizajna. Sadrži niz modernih i zabavnih prijedloga za izgled kolaža i puno opcija za njihovo prilagođavanje. Možete dodavati lične ili stock fotografije, mijenjati izgled kolaža i pozadina, a sve začiniti zanimljivim fontovima teksta. Nakon završenog uređivanja projekat možete automatski postaviti na Facebook. FotoJet ne može se pohvaliti popularnošću i preglednošću koji nudi program kao Canva, ali za neke korisnike je jednostavniji za korišćenje. Na kraju krajeva, oba programa pružaju vrlo slične rezultate. Uporedite ova dva editora i sami odlučite koji vama više odgovara.Tokom sedmodnevnog probnog perioda na FotoJetu možete provjeriti opcije te isprobati funkcionalnost platforme.

FotoJet alat za uređivanje fotografija

6. PIXLR

Programi za obradu fotografija – PIXLR

Lako dostupan i besplatan, ovaj program vam može biti od pomoći u svakodnevnom radu. Pixlr nam nudi više verzija: Pixlr Editor, Pixlr X, Pixlr Pro, Pixlr Express, u zavisnosti da li želite brzo retuširanje ili naprednije uređivanje fotografija odlučićete se koja vam verzija najviše odgovara. Izdvojićemo Pixlr Editor i Pixlr Ekspres. Pixlr Editor je namijenjen profesionalnom uređivanju i nije za početnike. Pixlr Ekspres je odličan za Instagram fotografije, jednostavan je za dodavanju efekata, teksta, boja i okvira.  Omogućeno vam je lako mijenjanje pozadine fotografije, stapanje dve fotografije u jednu, kloniranje željenih dijelova i uklanjanje crvenih očiju. Pixlr vam nudi i sopstvenu galeriju fotografija.

Na prvi pogled Pixlr nas može podsjetiti na Photoshop, jer takođe koristi lejere na koje se mogu primjeniti efekti i ima mogućnost više otvorenih prozora odjednom, a ono što ga čini posebnim medju konkurencijom je mogućnost čitanja PSD fajlova. Značajno je napomenuti da je osnivač AutoCAD-a stvorio i Pixlr. Postoji Pixlr vezija koja je besplatna, ali i postoji verzija koja se plaća. Međutim,možete isprobati plaćenu verziju besplatno tokom 30 dana.

Pixlr program za obradu fotografija

7. PicMonkey Editor

PicMonkey Editor – programi za obradu fotografija

Sigurno ste nekada čuli komentare kako nekog sa fotografije ne bismo mogli prepoznati uživo. Bili pristalice toga ili ne, PicMonkey je jedan od uređivača s kojim ćete moći promijeniti lični opis. Uz pomoć ovog brzog i funkcionalnog grafičkog editora, moći ćete imati savršene slike na društvenim mrežama. Za sve ljubitelje selfija, PicMonkey nudi nevjerovatna riješenja za poboljšanje izgleda na fotografijama.

Niz korisnih alata omogućiće vam da mijenjate obim tijela, boju očiju, sredite ten i uklonite neželjene pjegice i mrlje sa lica. PicMonkey sadrži zavidne alate za dodavanje i uređivanje savršene šminke na licu. Pored svega toga ima i mnogobrojne efekte i fontove za unos teksta. Možete koristiti već definisane veličine slika kao što su „ Instagram Post“, „Facebook Cover“, „Flyer“ i mnoge druge. Postoji mogućnost plaćene verzije. 

PicMonkey foto editor

8. Picozu

Programi za obradu fotografija – Picozu

Picozu je vrlo praktičan, jer za korišćenje vam nije potreban instaliran Flash, niti bilo koji drugi dodatak. Možete se prijaviti preko Facebook-a i uvoziti slike direktno s njega. Nakon uređivanja fotografija možete ih jednostavno spremiti i prenijeti na različite servise za pohranu podataka, kao što su Dropbox, Skydrive, Facebook i Windows Live. Da biste je spremili na bilo koji online servis, morate ovlastiti Picozu za pristup tom servisu.

Na opciji filtriranja prikazavaće vam se svi efekti koje možete dodati fotografijama kao što su: teksture, retro efekti, bojenje fotografije, uklonjanje crvenih očiju, dodavanje okvira, pop art i još mnogo toga. Picozu je vrlo koristan i jednostavan editor fotografija. Ne možete ga uporediti s alatima kao što su Adobe Photoshop ili Lightroom, ali vam može koristiti za osnovne obrade slika.

Picozu program za obradu fotografija

9. Shutterstock Editor

Programi za obradu fotografija – Shutterstock Editor

Želite se isprobati kao fotograf?

Napravite par fotografija, učinite da vaši radovi budu komercijalno privlačni i ponudite ih Shutterstock-u. Shutterstock je kompanija koja podstiče početnike i njihovu kreativnost. Vašu ljubav prema fotografisanju uz ovaj program možete unovčiti, zato budite proaktivni i uskladite se sa zahtjevima kupaca. Cijene fotografija su povoljne i zarada vam neće biti velika, ali će biti konstantna. Vaše fotografije možete prodavati godinama i velikom broju klijenata, te ćete stalno imati određeni priliv novca.

Za Shutterstock je čuo svako ko se bar malo interesuje za fotografiju. Ovaj program je pre svega poznat po impozantnoj galeriji. U njihovoj galeriji pronaćiće te sliku za svaku temu koja vam je potrebna, a Shutterstock Editor sadrži niz naprednih alata. Veličinu slike automatski možete podesiti u zavisnosti koji vam je format potreban. Veliki izbor fotografija i vektorske grafike koju možete kombinovati i uređivati učiniće da zavolite ovaj program vrlo brzo.

programi za obradu fotografija -Shutterstock

10. Fotor

Programi za obradu fotografija – Fotor

Pri ulasku u ovaj program nude vam se opcije da uredite fotografiju, napravite kolaž ili kreirate dizajn. Ubrzo nakon što se odlučite za opciju koja vam je potrebna, Fotor vam pruža besplatan tutorijal kako da koristite alate i kreirate ono što ste zamislili u ovom uređivaču.

Magic Clipper je alat uz koji ćete nevjerovatno precizno moći ukloniti dio koji ne želite, kao što su na primjer dijelovi pozadine koji kvare cjelokupan izgled fotografije. Retain Brush-a je alatka koja će da sačuva sve ono što želite na jednoj slici, a uz pomoć removal brush sve nepotrebno će nestati u trenu. Efekti će vam omogućiti da zatamnite ili fokusirate dijelove koje želite, kao i podesite temparaturu. Fotor vam pruža mnogobrojne filtere, mogućnost mijenjanja pozadine, kao i odsijecanje viška fotografije.

Ako se odlučite za pravljenje kolaža, možete birati između klasičnog, zabavnog i umjetničkog vizuala. Fotografije mogu biti u PNG, JPG i PDF formatu.

U opciji dizajn možete kreirati vaše radove i objave uz pomoć opcija: Logo, Blog Title, Facebook Post, Facebook AD Medium, Instagram Post… Takođe postoji plaćena verzija ove platforme. Mana ovog programa je sporo učitavanje, te će vam strpljenje u ovom slučaju zaista biti potrebno.

11. Clipping Magic

Programi za obradu fotografija – Clipping Magic

Clipping Magic je alat koji radi jedan posao: jednostavno uklanja pozadinu vaših fotografija. Nema potrebe provoditi sate crtanjem oblika za izrezivanje. Ovaj alat to čini odmah. Na ekranu će vam se u isto vrijeme prikazivati original slika i slika koju ste izrezali. Rezultati su vam odmah vidljivi, te ako niste zadovoljni možete sliku odmah prepraviti u par poteza.

Na minusu označite sve što želite ukloniti, a klikom na plus ono što želite da ostane sačuvano. Za sitne detalje imate gumicu. Na fotografiji možete birati boju pozadine i sjenku. Clipping Magic nije čudo od editora, ali za uklanjanje pozadine je vrlo praktičan i može vam i te kako koristiti.

clipping magic alat za obradu fotografija

12. Pink mirror

Foto uređivači – Pink mirror

Pink Mirror je editor namijenjen ekskluzivno za portretne fotografije i njihovo retuširanje. Ovaj uređivač će ljubitelje selfija voditi korak po korak do savršene slike. Mi ćemo sa vama proći kroz sve te korake i izvući najbolje što ovaj editor nudi.

Za početak po potrebi rotirajte sliku i zumirajte segmente face koje želite istaći. Impresivno je to što će lice na slici biti do detalja opisano. O obliku, proporcijama, kao i stilu frizure možete pročitati mnogo tog interesantnog u opisu. Oblik lica možete izabrati po želji, a uz alat Face slimming suzite ga ili proširite. Pored lica, možete mijenjati i oblik očiju, nosa, usana, brade…

U drugom koraku se pozabavite konturisanjem lica, promjenite kordinate, uklonite crvene oči i izbijelite zube. Make-up vam nije potreban na licu, Pink Mirror će ga uz vašu malu pomoć napraviti na fotografiji.

Treći korak je tu da retuširate sliku, napravite kontrastre i zatamnite pozadinu.

Da biste iskoristili najbolje od ovog programa potrebno je da lice gleda direktno u kameru. Minus je to što sliku možete preuzeti samo sa računara i ne možete je nakon obrade direktno postaviti na društvene mreže.

Pink Mirror program za uređivanje portretnih fotografija

13. LunaPic

Programi za obradu fotografija – LunaPic

Učitatajte sliku sa računara ili putem URL-a i možete odmah početi uređivati u programu LunaPic. Otvaranjem slike odmah vam se nude opcije da isječete, promjenite tip i veličinu slike. Fotografiju možete konvertovati u JPG, PNG i GIF format.

Ovaj program iako izgleda veoma jednostavno nudi vam mnogobrojne animacije, crteže, filtere i efekte uz koje ćete se moći poigravati sa vašim fotografijama i praviti zanimljive GIF-ove po sopstvenoj želji. Niz fotografija možete uraditi u stilu poznatih slikara kao što su Van Gogh i Kandinsky i tako osmisliti sopstvenu kampanju. Za korišćenje LunaPic-a nije vam potrebno nikakvo iskustvo iz grafičkog dizajna, samo malo mašte i kretivnosti.

LunaPic foto-uređivač

14. Polarr

Alati za obradu fotografija – Polarr

Polarr je vrlo moćan uređivač, koji će vam pružiti mnogo mogućnosti za uređivanje fotografije. Prije svega je namijenjen početnicima u fotografiji, ali i profesionalci će moći iskoristiti neke od njegovih naprednih alata. Polarr nudi napredne alate za uređivanje detalja, automatsko uređenje kompletne slike i mnogobrojne filtere.

Ono što je interesanto u ovom programu možete da kreirate, prilagodite i dijelite vlastite filtere. Dostupni su vam i fotorealistični efekti poput oblaka, svjetlosti i vremenskih prilika. Manipulisanje nijansama, zasićenošću i toplinama boja je vrlo lako. Bez ikakvih problema ćete se igrati i svjetlošću, namiještajući kontraste, nivo osvijetljenje, sjenke i zamagljenost. Polarr možete koristiti na svim vašim uređajima.

programi za obradu fotografija - Polarr

15. Pho.to

Programi za obradu fotografija – Pho.to

Pho.to je uredjivač koji će vas zabaviti. Dovoljno je da sliku uvezete sa Facebook-a ili računara i da uživate u interesantnim efektima.

Sigurno ste se mnogo puta zapitali: šta originalno i zabavno da poklonim prijatelju?

Ovaj uređivač fotografija nudi vam riješenja kako da napravite fotografije koje će ih sigurno zasmijati. Stikeri, okviri i efekti su ono što ovaj editor čine neobičnim. Uz Carton.Pho.To možete mijenjati izraze lica i praviti karikature. Opcije retuširanja i uređivanja fotografija nadopunjuju ovaj editor.

Pho.To editor fotografija

16 Ribbet

Programi za obradu fotografija – Ribbet

Ribbet je lak uredjivač za fotografije pogodan za mobilne telefone, Mac i Windows. Možete skinuti Ribbet aplikaciju i imati je na svom uređaju. Ovaj program vam nudi canvas, izradu kartica i kolaža, mnogobrojne efekte i mogućnost da vidite fotografiju prije i poslije obrade. U zaglavlju vam se nude opcije:

  • Start (ovdje preuzmite sliku sa računara ili iz galerije Ribbet i birete templejt),
  • Photos (galerija vaših fotografija),
  • Edit (uredite fotografiju),
  • Save (podesite format, kvalitet i veličinu fotografije, a zatim je snimite ili ištampajte),
  • Share (nakon obrade postavite sliku direktno na društvene mreže).
 Ribbet uređivač fotografija

17. Fotostars

Programi za obradu fotografija – Fotostars

Ovaj uređivač fotografija je praktičan i idealan za osnovna podešavanja fotografija. Fotostars nema mnogo alata i ne može obavljati komplikovane zadatke, ali ćete uz njega moći napraviti jednostavne foto objave i meme fotografije. Uključuje skup atraktivnih filtera, mogućnost korekcije boje i oštrine slike. Detalje na slici možete istaći i urediti, a tu su i opcije za retuširanje.

 Fotostars uređivač fotografija

18. Pixiz

Besplatni foto editori – Pixiz

Pixiz je editor osmišljen za tinejdžere i mlade. Ovaj program nudi veliki broj okvira i kolaža koje će vašim slikama udahnuti novi, interesantniji izgled. Uz Pixiz uređivač moći ćete obradovati i zaintrigirati prijatelje originalnim fotografijama. Aplikaciju možete instalirati na Android.

Ulaskom u aplikaciju pred vama će se otvoriti veliki izbor animacija, kao što su: 3D kocka i rotacija, apstraktno crtanje, umjetnički efekti, praznične animacije, moderni i romantični kolaži. U pojedinim animacijama možete dodavati citate, stihove i par osnovnih efekata. Dovoljno je da izaberete animacije i fotografije i zabavite se uz Pixiz. Uređene slike možete snimiti u galeriju ili postaviti direktno na društvene mreže.

Pixiz program za uređivanje fotografija

19.GIF Creator

Alati za obradu fotografija – GIF Creator

Gifovi su danas i više nego popularni i svi ih koriste da izraze šaljive misli i osjećaje. GIF Creator vam omogućuje stvaranje jednostavnih GIF animacija pomoću skupa fotografija ili videa. Stikeri, crteži, pokretni naslovi i filteri koji se nalaze u ovom programu će učiniti da vaše fotografije ožive i pretvore se u interesantne animacije. Jednostavan je za korištenje i sadrži nekoliko opcija za prilagođavanje GIF-a. Ovaj program podržava YouTube, Vimeo i GIPHY linkove.

GIF Creator alat za kreiranje GIF-ova

20. BeFunky

Programi za obradu fotografija – BeFunky

BeFunky je program osmišljen za kreiranje vektorske grafike i kolaža, a obogaćen je i odličnim online editorom za fotografije. Bez tehničkog znanja i velikog napora amateri sa ovim editorom mogu da naprave flajere i postove za svoj biznis. Filteri i alati su dosta kvalitetni, pogotovo oni koji se bave osvjetljenjem, zumiranjem i bojenjem. 

Ovaj editor može sliku sa lošom osvjetljenošću učiniti dosta raspoznatljivijom. Opcije pružaju da osvijetlite ili zumirate samo pojedine dijelove na slici. Crno-bijele fotografije možete učiniti privlačnim uz precizno bojenje i dodavanje teksta i vektorskih logotipa. Svaki efekat dolazi s opcijama za prilagodjavanje. Opcija History vam pruža mogućnost da vidite sve promijene koje ste učinili na fotografiji i iste promijenite.

BeFunky alat za uređivanje fotografija

21.Photo505

Programi za obradu fotografija – Photo505

Photo505 je pre svega editor koji je dizajniran za mlade koji žele da se zabave uz interesantne foto efekte. Omogućuje vam odabir između brojnih digitalnih foto kolaža i efekata koje možete dodavati u sliku radi zabave. Njeni digitalni foto efekti ažuriraju se svakodnevno, stoga ako ste ljubitelj ovakvih fotografija obavezno provjerite šta ovaj program nudi i zabavite se.

Photo505 program za obradu fotgrafija

22. PhotoFunia

Programi za obradu fotografija – PhotoFunia

PhotoFunia je online editor fotografija koji vam prije svega pruža zabavu. Ulaskom u ovaj program primijetićete mnogobrojne efekte koje možete iskoristiti. Uvezite bilo koju fotografiju i program će automatski prepoznati lice i omogućiti vam dodavanje cool efekata i stvaranje smiješnih foto montaža lica. Sa preko stotinu efekata, PhotoFunia je besplatna, zabavna i vrlo jednostavna za upotrebu.

PhotoFunia program za obradu fotografija

23. Photovisi

Online foto editori – Photovisi

Photovisi vam nudi mnogo kolaža na izbor. Od ostalih programa u ovoj kategoriji, specifično je što u Photovisi možete pomjerati mjesto i veličinu detalja na kolažu i tako ih prilagoditit svojim potrebama. Nakon što izaberete kolaž on će se učitati, a onda na njega možete dodavati tekst, uvoziti slike sa računara ili preuzimati sa weba, Instagrama i Facebook-a. Glavna zamjerka je što u besplatnoj verziji sliku možete snimiti samo u maloj rezoluciji.

Photovisi alat za obradu fotografija

24. FACEinHOLE

Programi za obradu fotografija – FaceInHole

FACEinHOLE vam omogućuje da u nekoliko sekundi stvorite potpuno „novi izgled“ za vas i vaše prijatelje. U pretrazi ukucajte temu na koju želite dodati sliku, a zatim sliku prenesite sa računara ili upotrebite svoju web kameru i direktno se uslikajte. Fotografije je lako pomijerati i prilagođavati kolažu. Stvarajte i sopstvene kolaže preuzimajući i prilagođavajući portete sa Google pretrage. Sjajan FACEinHOLE možete poslati svojim prijateljima, objavljivati ​​na blogu ili postavljati na društvene mreže.

FACEinHOLE foto editor

ZAKLJUČAK

Internet pruža mnogo različitih uređivača za fotografije koji čekaju da budu otkriveni, vaše je samo da ih isprobate i odaberete svoga favorita. Krenite u istraživanje i odaberite onaj koji odgovara vašim potrebama. Bilo da vam je foto editor potreban profesionalno ili samo za zabavu, sigurni smo da ćete u ovom tekstu pronaći rješenje za vas.

Možda će ti se svidjeti:

O nama

MDA ima cilj da osvijesti ljude o mogućnostima koje pruža digitalni marketing u 21. vijeku, edukuje ih za obavljanje tog posla, informiše gdje i kako mogu da se zaposle, kao i da im ponudi širok spektar različitih poslova unutar digitalnog marketinga u kojima mogu da se isprofilišu kao profesionalci.

Najnovije objave

Budi u toku sa najnovijim trendovima iz svijeta digitalnog marketinga!