Facebook i Instagram Marketing

BEZ DRUŠTVENIH MREŽA PRODAJA JE TEŽA

Ali neće da se muči samo onaj koji uči.

Dvodnevna vikend radionica u Prijedoru, u trajanju od 16 sati, ima cilj da upozna učesnike sa naprednim mogućnostima marketinga na društvenim mrežama koje nam nude platforme Facebook i Instagram. Radionica predstavlja kombinaciju teorijskog i praktičnog rada, gdje je glavni akcenat na kreiranju oglasa, definisanju idealne ciljne publike, te kreiranju vizuelnog i tekstualnog sadržaja u cilju postizanja željenih rezultata, tj. maksimiziranja profita od plaćenih oglasa.Ukrcajte se na digitalni rolerkoster znanja i vještina, opustite pojaseve i spremite se za 16 sati uzbudljive i dinamične vožnje kroz svijet marketinga na društvenim mrežama.Digitalni mediji promijenili su način na koji konzumiramo informacije. Na isti način uticali su i na proces donošenja odluka prilikom kupovine. Više nego ikada provodimo vrijeme na društvenim mrežama i, svjesno ili nesvjesno, dobijamo informacije o različitim proizvodima ili uslugama koje naposlijetku konzumiramo.Koji proizvod ili uslugu ćemo konzumirati, direktno je uslovljeno informacijama koje smo od različitih brendova dobili putem društvenih mreža. Samo najbolji tekstovi, propraćeni kreativnim vizualima, te plasirani idealnoj ciljnoj grupi ostvariće efikasne rezultate prilikom prodaje.Poznavanje marketinga na društvenim mrežama postalo je krucijalna i obavezna vještina koju bi trebalo da posjeduje svaka osoba koja se bavi prodajom u 2019. godini.Dobra strategija za oglašavanje na društvenim mrežama predstavlja garant za ostvarivanje poslovnih ciljeva.MDA digitalni rolerkoster rezervisao je mjesta za sve oštroumne preduzetnike, svjesne digitalnog doba u kojem živimo, koji su željni i voljni da investiraju u svoje znanje i podignu poslovanje na novi nivo.
Bez stresa.Bez nervoze.Bez dodatnih zaslađivača i aditiva.Samo konkretno, praktično i efektno.

ZA KOGA JE OVA RADIONICA?

Preduzetnici – vlasnici lokalnih, malih ili velikih preduzeća

Preduzetnik veliki, ili preduzetnik mali, naučiće da marketing na društvenim mrežama pali.

Naučićete kako da koristite društvene mreže u svrhe maksimiziranja profita vašeg preduzeća. Na MDA vikend radionici saznaćete kako da pišete tekstove koji prodaju, te kako da kreirate efektne i profesionalne vizuale koje će vaši pratioci na Facebook-u i Instagramu voljeti. Saznaćete kako da za relativno mali budžet cijeli grad sazna za vaše proizvode ili usluge, popuste koje nudite, dešavanja koja organizujete, priču koja stoji iza vašeg brenda i mnogo toga drugog. Pored teorijske nastave, MDA vikend radionica obuhvata i mnogo praktičnog rada čije ćete rezultate moći da pratite odmah nakon završetka radionice. Budite sigurni da ćete na kraju radionice, sa osmijehom na licu, zadovoljno trljati vaše dlanove i razmišljati o sjajnim mogućnostima koje vam nudi oglašavanje na društvenim mrežama. Ova radionica omogućiće vam da budete ne jedan, ne dva, već tri koraka ispred vaše konkurencije, jer iza MDA stoje tri profesionalna digitalna marketara sa višegodišnjim iskustvom u radu.

Osobe zaposlene u marketing sektoru

Marketing na društvenim mrežama ima svoje čari, a postojeće znanje unaprijediće i iskusni marketari.

Na MDA vikend radionici naučićete profesionalne tehnike oglašavanja na društvenim mrežama, kreiranja tekstualnog i vizuelnog sadržaja, te kako da tumačite analitiku Facebook i Instagram stranice u cilju ostvarivanja marketinških ciljeva i maksimiziranja profita. Ova radionica pomoći će vam da unaprijedite svoj set marketinških vještina koje će vam stvoriti savršenu podlogu za dalje usavršavanje iz oblasti digitalnog marketinga. Naučićete kako da plasirate pravi proizvod pravim ljudima u pravo vrijeme i na pravo mjesto kroz kreativne i praktične vježbe. Iza MDA stoje tri profesionalna digitalna marketara koji su upravljali sa više od 100 Facebook i Instagram stranica za klijente iz 30+ različitih branši. Garantujemo da će vam ova radionca pokrenuti rolerkoster kreativnih ideja koje ćete realizovati na najbolji mogući način.

Osobe koje žele da usvoje nove digitalne vještine koje će ih načiniti kompetentnijim na tržištu rada

Usvojićete nove digitalne vještine, koje će vas vinuti u poslovne visine.

Završili ste fakultet i shvatili da to ipak nije ono čime želite da se bavite do kraja života? Ili ga niste još završili, ali ste u potrazi za novim znanjima i vještinama koje će vam omogućiti sigurniju budućnost? Osjećate se kao da još niste pronašli strast koju biste željeli da pretvorite u posao i živite od toga? MDA vikend radionca je i za vas. Na ovoj radionici naučićete jednu od najvažnijih vještina iz oblasti digitalnog marketinga, a to je marketing na društvenim mrežama. Potražnja za osobama koje rade ovaj posao raste iz dana u dan kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, a ukoliko ste kreativac koji voli dinamičan posao, digitalni marketing može da bude pun pogodak za dalje usmjeravanje u vašoj karijeri. Na MDA vikend radionici imaćete priliku da učite od tri profesionalca koji su uspješno realizovali više od 500 digital marketing kampanja.

Osobe koje se bave freelancingom ili žele da postanu freelanceri

Naučićete različite digitalne trikove, korisne za sve freelance likove.

Ukoliko spadate u kategoriju osoba koje se bave grafičkim ili web dizajnom, pisanjem, ili oglašavanjem na društvenim mrežama, ili imate želju da se bavite jednim od navedenog, a pri tome dobro govorite engleski jezik – MDA vikend radionica je i za vas. Naučićete kako da na efektan i profesionalan način pronađete potencijalne klijente na Facebooku ili Instagramu kojima ćete moći da ponudite svoje usluge. Naučićete kako da komunicirate jezikom koji vaši potencijalni klijenti vole, bilo da se oni nalaze u zemlji ili u inostranstvu, kao i kako da prezentujete vaše usluge na najbolji mogući način. Dva od tri predavača na MDA radionici se već dugi niz godina uspješno bave freelancingom i spremni su da sa vama podijele najbolje savjete. Ko zna, možda baš na ovoj radionici upoznate vašeg novog freelance kiljenta.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

Digitalni booster

Kako povećati prodaju putem Facebooka i Instagrama

Digitalni master

Kako kreirati profesionalnu Facebook stranicu i Instagram profil

Digitalni kreativac

Kako kreirati tekstove i grafiku koji prodaju

Digitalni kompas

Kako pronaći pravu publiku za vaše proizvode ili usluge

Digitalna sova

Kako tumačiti analitiku Facebook stranice i Instagram profila

Digitalna meta

Kako kreirati efektne Facebook i Instagram oglase

Digitalno pero

Kako komunicirati sa Facebook i Instagram pratiocima

Digitalni nitro

Kako koristiti dodatne alate za oglašavanje na Facebooku i Instagramu

ZAŠTO DVA DANA?

Nastava na dvodnevnoj MDA vikend radionici predstavlja dio šestomjesečne premium edukacije iz oblasti digitalnog marketinga, gdje smo izdvojili osnovne i napredne tehnike i savjete za efikasno oglašavanje na društvenim mrežama. Radionica se temelji na konkretnim primjerima i praktičnom radu. Očekuje vas intenzivan rad kroz kreativni pristup koji će vam stvoriti savršen temelj za dalje usavršavanje u sferi marketinga na društvenim mrežama. Spremite se za uzbudljivu i dinamičnu avanturu kroz svijet digitalnog marketinga u trajanju od 16 časova.

UTISCI POLAZNIKA

UPOZNAJ SVOJE DIGITALNE UČITELJE

Mi smo tri lika koji žive od interneta. Jedan žonglira društvenim mrežama i softverima za grafički dizajn, drugi uz pomoć svog bloga putuje svijetom češće nego što se Đoković pojavljuje na TV-u, a treći sa samo 24 godine već ima tri profitalbilna online biznisa. Spojila nas je ljubav prema digitali i činjenica da u gradu postoji jako uzak krug ljudi s kojim možemo pričati o digitalnom marketingu. MDA nastoji da promijeni tu činjenicu.

ROBERT DACEŠIN

Digital Ninja

Robert Dacešin je naš Digital Ninja, kreativni bloger-putopisac. Po zanimanju je magistar ekonomije, koju je…

ALEKSEJ ĐURĐEVIĆ

Digital Sensei

Aleksej Đurđević je naš Digital Sensei, kreativac-freelancer, spezijalizovan za kreiranje digitalnog sadržaja. Studirao je novinarstvo…

GRADIMIR STANKOVIĆ

Digital Samuraj

Gradimir Stanković je naš Digital Samuraj, haker-preduzetnik, koji se posebno specijalizovao za tehničku implementaciju marketinških…

IZA NAS STOJI:

0
Zadovoljnih polaznika MDA
0
Godina iskustva u polju digitalnog marketinga
0
Realizovanih digital marketing kampanja za domaće i inostrane klijente