Digital Sensei

Aleksej Đurđević je naš Digital Sensei, kreativac-freelancer, spezijalizovan za kreiranje digitalnog sadržaja. Studirao je novinarstvo i komunikologiju, a za digitalni marketing se zainteresovao 2013. godine. 2014. godine bavio se affiliate marketingom, a od 2015. aktivno radi kao freelancer.

Njegov freelance portfolio krasi više od 30 vizuelnih identiteta kreiranih za različite kompanije širom svijeta, od Amerike, preko Evrope do Azije. U freelance vodama okusio se i kao menadžer društvenih mreža vodeći više od 10 Facebook stranica za klijente iz svijeta i regiona, radio je kao freelance e-mail marketar za agenciju iz Australije, a danas aktivno radi kao freelance grafički dizajner i menadžer društvenih mreža za više kompanija iz države i regiona.

U protekle četiri godine aktivno je radio u dvije marketinške agencije, centru za naprednu STEM edukaciju i novinama PRESS RS, obavljajući poslove marketinga i digitalnog marketinga (SEO, oglašavanje na društvenim mrežama, copywriting, grafički dizajn, video montaža i animacija, marketing menadžment…) Imao je priliku da vodi više od 35 Facebook stranica i Instagram profila za klijente iz 20 različitih branši. Koosnivač je portala o kućnim ljubimcima – PETica, koji broji više od 20 000 pratilaca na Facebooku, 16 000 pratilaca na Instagramu i više od 37 000 članova Facebook grupe Ponosni Vlasnici Kućnih Ljubimaca.

ROBERT DACEŠIN

Digital Ninja

Robert Dacešin je naš Digital Ninja, kreativni bloger-putopisac. Po zanimanju je magistar…

GRADIMIR STANKOVIĆ

Digital Samuraj

Gradimir Stanković je naš Digital Samuraj, haker-preduzetnik, koji se posebno specijalizovao za…