O meetup-u

Vi pitate – mi odgovaramo!

Zanima vas kako funkcioniše promocija na internetu? Željeli biste da naučite nešto više o novim digitalnim zanimanjima koja vam mogu osigurati dobro plaćen posao? Planirate da započnete online biznis?

MDA Q&A je besplatan događaj na kojem ćemo uz opuštenu atmosferu diskutovati i odgovarati na sva vaša pitanja i nejasnoće koje imate u vezi digitalnog marketinga.

Pored toga, imaćete priliku da čujete iskustva naših bivših polaznika o tome kako su započeli profitabilan biznis na internetu, ili su upravo uz pomoć znanja koja su usvojili na MDA došli do novog zaposlenja.

Pridružite nam se 18. februara u 20:00 časova u Lonac Hubu i naučite više o digitalnom marketingu.
Ostanite do kraja, jer ćemo poslije diskusije zajedno proslaviti drugi rođendan MDA.

A pored MDA torte i pića, očekuje vas još jedno veliko iznenađenje.

Vidimo se u Lonac Hub-u!

Prijave su obavezne jer je broj učesnika ograničen.

O nama

Moja Digitalna Akademija je višemjesečni program obuke iz oblasti digitalnog marketinga namijenjen preduzetnicima, frilenserima, blogerima, marketing menadžerima i entuzijastičnim ljudima koji su odlučili da zakorače u dinamični svijet digitalnog marketinga.

Lokacija

LONAC HUB je coworking prostor koji nudi sve što je potrebno poduzetnicima za efikasan rad, sticanje znanja i vještina, kao i povezivanje sa drugim članovima zajednice. Prostor je otvoren za sve poduzetnike koji razvijaju svoje poslovne poduhvate, a posebne pogodnosti dajemo za razvoj biznisa koji djeluju prema principima društvenog (impakt) poduzetništva. Saznajte više: http://lonac.ba/ 

Rezervišite vaše mjesto